Lamszadel met kastanjes

De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook.

RECEPTUUR

WERKWIJZE

1 lamszadel
500 gr. kastanje puree
2 grote uien
60 gr. broodkruim
2 dl. droge witte wijn

Braad de lamszadel in een hete oven rosé. Laat intussen de gesnipperde ui in de wijn sudderen en wrijf ze door een zeef. Voeg het vocht toe aan de uienpuree en roer er op een zacht vuur de kastanjepuree door. Snij de lamszadel in de lengte in en smeer in de snedes de puree en druk alles weer aaneen. Giet het overgebleven vocht over het vlees en bedek het met broodkruim. door er klontjes boter op en laat er in een hete oven een korstje op komen.

Gebakken aardappelen

Snij van de aardappelen dunne plakjes. Droog ze even af en bak ze in de olijfolie gaar en egaalbruin ( 30 min. )

Bloemkoolroosjes
met paranoten

Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Bak de geschaafde paranoten in de boter en strooi deze over de bloemkoolroosjes