Hoofdgerechten
Maak uw keuze uit het assortiment:
Biefstuk op Normandische wijze
Gelardeerde Ossehaas Jardinière
Biefstuk Niçoise
Gebraden kip à la Nero
Canard à la Bogarade
Gelardeerde Ossehaas
Canard in het Pannetje
Kalfskoteletten met kalkoenlever
Chateaubriand
Kip à la Suzanne
Coq au Vin
Lamszadel met kastanjes
Entrecôte met Champignons
Lamsbout in Korst
Entrocôte Diana
Snip met druiven
Fazant in gelei
Suprêmes van Kip bordelaise
Filet Wellington
Parelhoen met zwezerik
Home
Menu
Voorgerechten
Hoofdgrechten
Nagerechten
Sauzen
Patisserie
Confiserie
Salades
Speciaal
Één pans gerechten
Leuk als hobby
Fotoalbum
Tabellen
Begrippen
Handige tips
Gastenboek
Contact
Sitemap