<

Biefstuk Niçoise

De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook.

RECEPTUUR

WERKWIJZE

biefstuk van de haas
witte wijn
olijfolie
teentje knoflook
ansjovis
brood

Maak een marinade van gelijke delen droge witte wijn en olijfolie met een gesnipperd teentje knoflook. Leg de biefstukken hierin. Gril de biefstukken direct van uit de marinade. Leg op de biefstuk 2 gekruisde ansjovisjes en serveer ze op een sneetje brood.

Aubergines

aubergine
ei
beschuit

Snij de aubergine in plakken . Haal de plakken door de ei en paneer ze met de fijn gemaakt beschuit. Bakk ze in de boter.

Aardappelen met ham en uien

aardappelen
ham
ui

Fruit een gesnipperde ui samen met de fijngesneden ham en vermeng deze met de in plakken gesneden gekookte aardappelen