Handige tips
Macaronie
Mie
Rijst
Het volume wordt 2 à 2½ keer zoveel als ze wordt
gekookt.
Bindkracht
bindmiddel
per liter
kooktijd
minuten
soep
p/liter
hartige-
saus
zoete-
saus
ragôut
pap
vla
pudding
aardappel-
meel
sec.
20 gr.
30-50-100gr.
25 gr.
maizena /
custard
sec.
20 gr.
50-60 gr. *-
80 gr.*¹-
100-150 gr.*²-
100 gr. *³
55 gr.
45 gr.
80 gr.
bloem
3-5
40 gr.
60 gr.
100- 150 gr.
60 gr.
bruinebloem
3-5
60 gr.
griesmeel
5
50 gr.
40 gr.
70 gr.
havermout
1-20
80 gr.
rijst
gort
macaroni
20-30
30 gr.
40 gr.
50 gr.
100 - 125 gr.
eidooier /
maizena
sec.
3 ei- dooiers + 35 gr.
3 ei- dooiers + 70 gr.
ei
maizena
sec.
1 ei
4 gr.
3 eieren + 60 gr.
eidooier
griesmeel
5
2 ei- dooiers + 20 gr.
ei
griesmeel
5
1 ei + 60 gr.
gelatine
25 ° C.
geen
+ 10 gr.
20 gr. *⁴
* presenteersaus
*¹ vaste saus
*² vaste saus
*³ deksaus
*⁴ 30 gr. bij zure gerechten
PDF
Terug
Home
Menu
Voorgerechten
Hoofdgrechten
Nagerechten
Sauzen
Patisserie
Confiserie
Salades
Speciaal
Één pans gerechten
Leuk als hobby
Fotoalbum
Tabellen
Begrippen
Handige tips
Gastenboek
Contact
Sitemap