< Suprêm van kip

Suprêmes van kip

De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook.

RECEPTUUR

WERKWIJZE

4 braadkuikens
200 gr. ham
25 gr. zwarte olijven
50 gr.geschaafde amandelen
room


Braad de kuikens in de boter. Snij er per persoon 2 plakken borstvlees af. Beleg de filet met een mengsel van fijn gesneden ham, olijven en amandelen en leg er de andere filet op. Bestrijk ze met franse mosterd en giet er room over. Wikkel de suprêmes in alluminiumfolie en zet ze nog een 20 minuten in de oven.
Serveer er een sauce Bordelaise bij.

Brood aan roosterpennen

brood
Gruyèrekaas
ansjovis

Snij het brood en de kaas in gelijke blokjes. Steek het brood, de kaas en de vis om en aan pennen. Besprenkel ze met olijfolie en rooster ze.

Puree van doperwtjes

ui
groene paprika
peterselie

Wrijf de goed gaar gekookte doperwtjes door een zeef en roer er een eetlepel gefruite uisnippers, gehakte peterselie en fijn gesneden groene paprika door.