Kalfskoteletten met kalkoenlevertjes

De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook.

RECEPTUUR

WERKWIJZE

4 kalfskoteletten
kalkoenlevers
4 eidooiers
peterselie1 dl sherry

De koteletten moeten nog aan elkaar zitten.!!! Braad een paar levertjes kort in de boter. Wrijf ze door een zeef en meng ze met de eidooiers,gehakte ui, gehakte peterselie en in melk geweekt korstloze witte boterhammen, theelepeltje geraspte citroenschil,en 1 dl sherry. Smeer dit mengsel tusssen de koteletten en wikkel ze in alluminiumfolie. Bak ze ± 75 minuten in een matig warme oven. Verwijder de laatste 20 minuten de folie om ze mooi bruin te laten worden.
Geef hierbij sauce au oignons velouté

kriel aardappeltjes
bouillon
saffraan

Kook de aardappeltjes in de bouillon met de saffraan gaar.

jonge raapjes
bruine basterd suiker

Kook de in reepjes gesneden raapjes net gaar.Laat ze met wat boter en de suiker in een oven glaceren.