Snip met druiven

De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook.

RECEPTUUR

WERKWIJZE

4 snippen
250 gr. geschilde druiven
1 glas rode port
1½ dl. bouillon
100 gr. geroosterde broodkruim

Meng een gedeelte van de druiven met een gedeelte port en broodkruim vul de snippen. Braad de snippen in een oven goudbruin en laat de rest van de druiven en de port in de braadboter meestoven. Bind de jus met wat maizena.

Gebakken aardappelen met ham

Kook de aardappelen net niet gaar. Laat ze afkoelen en snij ze in blokjes. Snij de ham in blokjes. Bak de aardappel- en ham-blokjes in ruim boter mooi bruin.

Courgettes met champignons

Courgettes
champignons
geraspte kaas

Snijd de courgettes in dunne plakken en blancheer ze. Vermeng de plakken met gesneden en gebakken champignons. Bestrooi ze daarna met geraspte kaas.