Châteaubriand |
De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook. | |
RECEPTUUR | WERKWIJZE |
Biefstuk van de Ossehaas | Braad het vlees in de boter. Serveer er sauce Béarnaise |
Boleten Valentine | Ontdoe de boleten van de steel en bestrooi ze met bloem. Bak ze in de boter en/of spekvet. Strooi er de fijn gehakte peterselie, dragon, kervel en citroenrasp over en roer de slagroom , eidooier en de tomatenpuree er door. Maak het gerecht goed heet en strooi er voor het opdienen wat gehakte bieslook over. |
Wafelaardappeltjes | Snij met een ribbelschaaf de aardappelen aan plakjes. Droog ze voorzichtig af en bak ze in de frituur knapperig. |
Spruitjes met ui en kaas | Kook de spruitjes kort in buillon met wat ui . Giet het vocht af en roer er Mornaysaus door. |