Châteaubriand

De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook.

RECEPTUUR

WERKWIJZE

Biefstuk van de Ossehaas

Braad het vlees in de boter. Serveer er sauce Béarnaise

Boleten Valentine

bloem
peterselie, dragon
kervel, citroenrasp
4 eetlepels slagroom
1 eidooier
1 lepel tomatenpuree
bieslook

Ontdoe de boleten van de steel en bestrooi ze met bloem. Bak ze in de boter en/of spekvet. Strooi er de fijn gehakte peterselie, dragon, kervel en citroenrasp over en roer de slagroom , eidooier en de tomatenpuree er door. Maak het gerecht goed heet en strooi er voor het opdienen wat gehakte bieslook over.

Wafelaardappeltjes

Snij met een ribbelschaaf de aardappelen aan plakjes. Droog ze voorzichtig af en bak ze in de frituur knapperig.

Spruitjes met ui en kaas

Kook de spruitjes kort in buillon met wat ui . Giet het vocht af en roer er Mornaysaus door.