Filet Wellington |
De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook. | |
RECEPTUUR | WERKWIJZE |
1 kg. ossehaas | Roer door de pâté gefruite fijn gesnede champignons, sjalotjes, peper, gehakte peterselie. Braad ossehaas in een hete oven even aan. Laat het vlees afkoelen en bestrijk het met het pâtémengsel.Bedek het geheel met bladerdeeg en braad alles nog ± 30 minuten in een matig warme oven. |
Gepaneerde aardappelen | Kook kleinde ronde aardappeltjes gaar en giet ze af. rol ze door de boter en daarna door beschuitkruim en bak ze in ± 15 minuten in een hete oven rondom gelijkmatig bruin. |
Rutabaga | Kook witte raapjes goed gaar. Pureer de raapjes en meng er 3 eidooiers, een scheutje room, fijngehakte ui, citroenrasp, zout, een klont boter door. Voeg er nog 4 eetlepes sherry aan toe en zet de puree in een vuurvasteschaal 20 minuten in de oven. |