Canard in het pannetje |
De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook. | |
RECEPTUUR | WERKWIJZE |
4 halve eenden |
Zout en peper de eenden en haal ze door de bloem. Braad ze in een tiental minuten bruin. Voeg de in plakjes gesneden sjalotten, amandelen en de wijn toe. Laat de bouten 45 minuten garen. Maak van het stoofvocht een sauce Madeira velouté. |
Andijvie | Gebruik de gele hartjes, snijd en was ze en laat ze goed uitlekken.Zet de andijvie met boter op een laag vuur en voeg heel dunne tranches ui toe. Stoof ze gaar. Roer er voor het opdienen 2 eetlepels room door en strooi er gehakte peterselie over. |
Gort met champigmons |
Kook gort droog en roer gebakken schijfjes champignons,ui,peterselie en 2 dl.sauce Béchamel door. Verwarm het gerecht nog 15 minuten in de oven. |