Russisch ei



De auteur van deze site is op generlei wijze aansprakelijk voor het mislukken van de producten door welke oorzaak dan ook.

RECEPTUUR

WERKWIJZE

aardappels,
erwtjes en wortelen (blikje),
ui,
peterselie,
zilveruitjes (ui),
augurken,
zure appels,
zout,
peper,
mayonaise,
-voor de garnering-
-sla-eieren-ansjovis-kappertjes

Snij de gekookte aardappels, augurk, appel en ui in blokjes. Meng alles met een lepel, en voeg de mayonaise toe. Maak de salade op smaak met zout, peper en paprikapoeder.

Doe de salade op een platteschaal en strijk deze plat. Snij de eieren middendoor en leg ze met de bollekant naar boven op de salade. Maak van mayonaise een lobbige vloeibare saus en giet deze over de eieren tot deze bedektzijn. Rol de ansjovis om de vinger op en leg het ringetje op ieder ei en vul deze met kappertjes. Garneer de schaal verder af met sla, eieren, plakkejes augurk, kappertjes en ansjovis.