Begrippen - ~ I ~
A-B-C-
D-E-F-
G-H-I-
J-K-L-
M-N-O-
P-Q-R-
S-T-U-
V-W-X-Y-
Z-|-Home
A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home
Icing |
Een mengsel van poedersuiker, water en eventueel kleurstof (vloebaar). Wordt gebruikt als glacering |
Inkoken |
iets laten koken met het doel vocht eruit te verwijderen. |
Interieur |
Een vulling b.v. van een bonbon. |
Instant(droge) gist |
Gist wordt in luxe gerezendegen en allerlei broodsoorten gebruikt. Tegenwoordig is er een keuze mogelijk tussen instant (droge) gist en verse gist |
A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home