Begrippen - ~ R ~
A-B-C-
D-E-F-
G-H-I-
J-K-L-
M-N-O-
P-Q-R-
S-T-U-
V-W-X-Y-
Z-|-Home
A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home
Reduceren |
Het inkoken met als doel vocht te verdampen. |
Rolstok |
Een deegroller zonder handvatten. |
Royal Icing |
Een mengesel van eiwit, poedersuiker, water en eventueel vloeibare kleurstof. Wordt gebruikt als glacering. |
Roux |
Een mengsel van bloem, boter/margarine en bouillon/ kookvocht van groenten oid. Wordt gebruikt voor het maken van ragout, salpicon en het binden van saucen en groenten. |
A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home