Begrippen - ~ O ~
A-B-C-
D-E-F-
G-H-I-
J-K-L-
M-N-O-
P-Q-R-
S-T-U-
V-W-X-Y-
Z-|-Home
A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home
Opkloppen |
Iets op zodanige wijze roeren, dat daarin lucht wordt geroerd. Men spreekt ook wel van opslaan b.v. eiwit of room. |
Opmaken |
Het afwerken van taarten en/of gebak. Het afwerken van een product. |
Oproeren |
Eén of meerdere grondstoffen op zodanige wijze roeren , dat deze voor het gebruik geschikt worden. |
Opzetten |
Het klaarzetten van halffabrikaten om af te werken. Het leggen van ongebakken koekjes op een bakplaat noemt opzetten. |
Orgeade |
Fijngewreven amandelen met suiker, citroen, water. Meestal tot gesuikerde rolletjes verwerkt. |
A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home