Begrippen - ~ V ~
A-B-C-
D-E-F-
G-H-I-
J-K-L-
M-N-O-
P-Q-R-
S-T-U-
V-W-X-Y-
Z-|-Home
A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home
Velouté |
Fluweelachtig. B.v. sauce velouté. |
Victoriabeslag |
Mengsel van 1 deel suiker, 1 deel geschaafde amandelen, citroenrasp en eiwit. |
Vanille vla |
gebonden met eidooier en custard. |
Vanille vla |
ZONDER Ei, ZONDER KOEMELK en ZONDER GLUTEN.!!!! |
Vlaai |
Benaming van een gerezen deeg gevuld met vruchten. |
Vol au vent |
Vlees of vispastei van bladerdeeg. Voor vis een ovale vorm. |
A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home