Begrippen - ~ V ~



A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home

Velouté

Fluweelachtig. B.v. sauce velouté.

Victoriabeslag

Mengsel van 1 deel suiker, 1 deel geschaafde amandelen, citroenrasp en eiwit.

Vanille vla

Recept

gebonden met eidooier en custard.

Kooktips bij het maken van vla.

Vanille vla

ei/lactose/glutenvrij

Recept

ZONDER Ei, ZONDER KOEMELK en ZONDER GLUTEN.!!!!

Vlaai

Benaming van een gerezen deeg gevuld met vruchten.

Vol au vent

Vlees of vispastei van bladerdeeg. Voor vis een ovale vorm.



A-B-C- D-E-F- G-H-I- J-K-L- M-N-O- P-Q-R- S-T-U- V-W-X-Y- Z-|-Home